keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Syleksin todella pitkään ajatusta itsestäni blogikirjoittajana. Sittemmin sellainen tehtiin firmalle, ja sitä myöten huomasin, että blogaaminen onkin aika hauskaa puuhaa. Ajatus ihan kokonaan omasta, pukuiluun ja ehkäpä hitusen skeneenkin laajemmin liittyvästä blogista, lähti hiljakseen. Se oli ihan pienen pieni ajatus, jonka torjuin ja hylkäsin monen monta kertaa. On jo niin monta cosplayblogia. Mitä minulla olisi enää sanottavaa tai lisättävää?

Ajatus kiteytyi jokin aika sitten. Aika ajoin minulla on ollut tarve päästä availemaan sanaista arkkuani irkkiä pidemmälle. Valtaosa pukuilijoista on hyvin nuoria tai nuoria aikuisia. En kuulu enää kumpaakaan edeltämainittuun ryhmään. Meitä kääkkiä on kotimaan skenessä, cossaamassa, vain pieni määrä. Ehkä kourallinen?  Tajusin, että todennäköisesti katson asioita ehkä hitusen eri perspektiivistä kuin valtaosa muista. En pelkästään iän vuoksi, vain myös sen vuoksi, että roolikseni on tuntunut asettuvan se, että vietän valtaosan coneistani niissä pienissä huoneissa, joissa kisoja tuomaroidaan.

En tiedä vielä, mihin tämä vie, mutta katsotaan, millaisia ajatuksia matkan varrella nousee.


2 kommenttia:

  1. No mutta pakkohan tätä on ryhtyä lukemahan! 8D Toivottavasti innostut kirjoittelemaan, ihan mielenkiinnolla on aina mukava seurailla ihmisten cossiedistymisiä ja muutakin blogeja lueskelemalla. Ü

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! En lupaa tälle mitään säännöllistä päivitystä, koska en välttämättä pysty pitämään siitä kiinni, mutta tuskin tämä ihan kuolleeksikaan jää. Sen verran paljon päässä jo valmiiksi jo ajatuksia blogin suhteen. Toivottavasti viihdyt! :)

    VastaaPoista