perjantai 6. kesäkuuta 2014

Muutosta pukkaa

Pitkä aika, ei merta.

Tuntuu siltä, että cosplay ja conit ovat jotain etäistä elämää, melkein unta, jota olen joskus viettänyt. Tämä ei ole blogin lopetuspuhe, vaikka saattaa sellaiselta kuulostaa. Elämä on pitänyt niin kiireisenä, ettei ole juuri ehtinyt kuin juosta duunin ja kodin välissä. Painoa ensimmäisen puolella. Hypistelen välillä kaapissa vanhoja cosseja ja kaipaan saada vetää jonkin niistä niskaani.

Aikamoista tasapainoilua

Tuli jopa pyyntö cosplaykunniavieraaksi erääseen Venäjän coniin, mutta kun duuni tulee ensin, niin muuten kiinnostava tilaisuus oli pakko jättää välistä. Harmi! En ole ikinä ollut Venäjällä, joten olisi ollut kiinnostava nähdä sitäkin puolta pallosta, puhumattakaan millainen coniskene siellä olisi ollut.

Elämän vuoristorata heitti sellaiset kiemurat eteen, että en voi kuin pudistella päätäni ja itsekseen toivoa tahdin rauhoittuvan edes hitusen. Jep, ruuhkavuosista aina puhutaan, mutten koskaan kuvitellut sitä aivan tällaiseksi. Kevääseen on mahtunut niin yhden perheenjäsenen hautajaiset (jälleen) kuin isoa muotinäytöstä Jukka Rintalan kanssa, ja useampia eeppisiä kuvauksia, ja tämä huipentuu nyt siihen, että muutan pääkaupunkiseudulle. Yksi syy siihen löytyy täältä.

Is this me new home?

Toisin sanoen, pääkaupunkiseudun cossaajat. Tulen varmasti kiusaamaan teitä, kun pääsen taas asettumaan vanhoille hoodeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti