torstai 1. marraskuuta 2012

Balalaika - photoshoot

Traconista tuli jo aiemmin runoiltua, mutta cosplaykisojen lisäksi ehdin vilahtaa hetkeksi kuvailemaan Precious-chanin eli kotoisammin Leväsen Tytin kanssa. Precious kuvaili Balalaikaa jo aiemmin, tykkäsin kovin siitä, millaisia kuvia saatiin aikaiseksi, joten oli aika selvää keneltä kysyin samalle hahmolle jatkoaikaa. Joten kun olimme saaneet tuomaroitua kaikki paitsi yhden parin WCS-karsintoihin, karkasin hävyttömästi omille teilleni ja sovin pikaiset treffit. Ohos, tämä alkaa kuulostaa kummasti huonolta hömppäromaanilta, jossa on juuri alkamassa toiminnantäyteinen sivujuoni. Khöm, jos kuitenkin siihen photoshoottiin... Harmi, että ulkona satoi juuri silloin, kuin heiluimme kameran kanssa, joten jouduimme tyytymään sisäkuviin. Taustojen etsiminen oli työn takana, mutta joukkoon mahtui jokunen varsin muikea otos.

Pukuna tämä taisi olla yksi mukavimmista jutuista ikinä, vaikka korkkareissa tottuneelle oli vähän omituista pomppia mestoilla maihareissa. Tassuista puheen ollen moni muistikin mainita, ettei ole koskaan tajunnut, että allekirjoittanut on niin lyhyt tai pienijalkainen. Mikäs siinä, moni tuntui saavan asiasta paljon hupia. Nassun arpi meni jo tutulla tavalla, eikä siihen tarvinnut enää testailla mitään. Käsivarsien arpien osalta olisin kenties kaivannut vielä vähän enemmän työstöä.

En ole ihan tyytyväinen käsivarsien arpiin.

Maailman mukavin cossi <3

Haastetta kuvauksiin toi se, ettei Precious ole katsonut lainkaan Black Lagoonia, joten Balalaika on hahmona uppo-outo, eikä kuvajaa näin ollen kykene juurikaan auttamaan poseerauksissa, taustoissa tai hahmon olemuksen tuomisessa kuviin. Yleensä kuvissa tykkään siitä, että kuvaaja auttaa, korjaa asentoja, jos se ei näytä kameran etsimessä toimivalta. Sormet yhteen, hartiat rennoiksi, leukaa alas ja niin edelleen. Se sentään hoituu tietämätä sarjasta hölkäsen pöläystäkään, mutta itse Balalaikan tuominen esiin jäi täysin minun vastuulleni.

Kyseessähän on vielä jakso, jonka Balalaika viettää suurimmalta osin puhelimessa USA:n erikoisjoukkojen yksikön kapteenin kanssa, lietsoo omaa yksityissotaansa palavalla raivolla. Luonnollisesti puhelin sai ihan oleellisen roolin kuvissa, ja olen varsin tyytyväinen varsinkin näihin seuraaviin kuviin.

Huomasin muuten vasta reilusti conin jälkeen, vasta nähtyäni ensimmäisiä kuvia, että jokin oli vialla. Oikein kunnolla vielä. Tulipa muuten harvinaisen hyvä muistutus siitä, että vaikka on kuinka muistavinaan hahmon täydellisesti ja osaavansa tästä kaiken ulkoa, kannattaa siitä huolimatta aina tarkastaa, miten homma menikään. Meikkasin nimittäin leidin paloarven kauniisti väärälle puolelle nassua. No niinpä niin, tosi kivaa. Voin sanoa, etten ollut ihan kovin ilahtunut havaittuani asian tilan. Jep, referenssikuvat voisi aina, AINA, kuljettaa mukana ja varmistaa vielä ennen coniin lähtöä, että menihän kaikki putkeen.Murjoti murjoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti