maanantai 1. lokakuuta 2012

Sekalaista seurakuntaa eli mitä olen saanut viime aikoina aikaiseksi

Allekirjoittaneella tuulee tällä hetkellä nyt henkilökohtaisessa elämässä niin paljon vasten näköä, että tekisi mieli tiputtaa hanskat oikeastaan kaiken suhteen. Mutta jotta tämä ei menisi ihan apeiluksi, niin muutama hyvä asiakin. Ja vielä cosplay-aiheinen. Kuka olisi uskonut? Le Gasp.

(Huomaatteko, yritän piristää itseäni. Siksi teen nämä listamuotoon, koska listat ovat hyviä ja parantavat kaiken, sekä pitävät elämän järjestyksesä. Joo.)

1.) Rimppu julkaisi tänään hienon cosplay -asennemanifestin Adam Lambertin Masterpiecen tahtiin. Allekirjoittaneen voi bongata sieltä Balalaikana heilumasta. Toivottavasti Rimppu tai joku muu voisi innostua vastaavista enemmänkin, sillä oli varsin hauska opetella biisin sanoja ja yrittää epätoivoisesti toistaa niitä fiiliksellä sitten kameran edessä. Niin, ja bailata.

2.) Olen itkenyt kuumailmapuhaltimen perään niin kauan, että tänään vihdoin kierrettiin kaikenmaailman halpahallit, kunnes Tarjoustalosta bongasimme uudenkarhean vekottimen hintaan 29.90€.  (Vinkkinä niille, jotka vastaavaa höhhötintä kaipaavat.) Lähes kaikkialta muualta hinnat nousivat kivasti yli viidenkympin, enkä maksa cossivarustelussakaan ihan niin paljoa yhdestä laitteesta. Pääsen siis vihdoin ja viimein Wonderflexien kimppuun ja harjoittelemaan haarniskointia. Ne järkkykalliit levyt ovat odottaneet oikeaa hetkeään jo hävyttömän kauan.

3.)Ja koska pienet asiat huvittavat, tässä pieni maistiainen Traconista Precious-chanin kanssa pidetystä photoshootista. Kuvittelin, että Balalaikan hiukset näyttäisivät vaisuilta, kun hiukset ovat auki ja käytössä oli vain yksi peruukki. Ei vaineskaan, hyvältähän tuo näyttää ainakin omana silmääni.  Niskassa ja yläselässä oli vain tuon jäljiltä suurinpiirtein marsun kokoiset takut, joiden selvittelyä voi tehdä sitten pimeinä talvi-iltoina. Coniväsymyksessä tungin sen vain kassiin, ja sen avaaminen hitusen hirvittää. Teen myöhemmin oman juttunsa kyseisen naikkosen kuvista, joten sitä odotellessa!


4.) Olen jumitellut yhden suuren puvun tekemisen kanssa jo monta vuotta. Tekosyiksi on riittänyt se, että tietyt materiaalit puuttuvat (kasassa on kuitenkin 98% kamppeista) ja ilman niitä ei vain millään voi aloittaa. Kyseessä on aikamoinen sirkustelttaprojekti, joten aloittaminen on vain venynyt, venynyt ja venynyt. Sain pari viikkoa sitten ihmeellisen energiapiikin ja pistelin kasaan helmaan tulevaa laskosnauhaa nelisen metriä. Pitänee taputella itseä harteille tästä aikaansaannoksesta. Nyt se on sentään aloitettu, ehkä jatkoa seuraisi nyt nopeammin.

5.) Pip Bernadotten peruukin pohja on matkalla Suomeen. En malttaisi odottaa!

6.) Ei liity cossaamiseen millään lailla, mutta mökkimatkalla löysin maasta pienen jääkarhupehmon, joka on ilmeisesti tarkoitettu reppuun maskotiksi. Se raukka oli ihan litimärkä ja sorassa, joten en voinut olla pelastamatta. Ulos kylmään hylätty ressukka on tällä hetkellä kuivamassa ja sen jälkeen se pääsee uuteen, rakastavaan kotiinsa.

7.) Jääkarhupehmoa kovasti himoava koirani olisi mahtava proppi FFVIII:n Rinoalle, jolla on myös australianpaimenkoira. Saatoin hieman huvittua tajutessani asian. Harmi vain, ettei minusta ikinä saisi hyvää Rinoaa, eikä koiruuskaan saa jääkarhua. (tai Nausicaän Teto- pehmolelua, vaikka se sitäkin himottelee kirjahyllystä.) Mutta mikäli joku neitokaista tahtoo tai aikoo cossata ja tahtoo sopivan koiruuden rinnalleen kuviin, tiedätte mistä sellaisen saisi.

 Kykenen sanomaan ei tälle katseelle.  Tiedän, olen ilkeä kakkiainen.
8.) Cosplay bootcamp on tosiaan oikeasti tulossa. Taisin kirjoittaa viimeksi asiasta niin kryptisesti, että monelta meni se vielä unelman piikkiin. Onneksi on aivan ihana järjestelyporukka, hyvä yhteishenki ja halu toteuttaa leiri. Tähän mennessä projekti on saanut vain innostunutta kannustusta puoleensa, ja käytännön asiat tuntuvat myös luistavan mainiosti. Tästä on tulossa kertakaikkisen hieno juttu!

9.) Viimeiseksi; 71 lukijaa, kuinka siistiä! :) Kumarrukset teille kaikille, piristätte ja ilahdutatte läsnäolollanne ihan hurjasti. KIITOS!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti elämän haasteet antaa myöten! Jaksamista pimenevään syksyyn! :)

  Mielenkiinnolla odottaa minkälaista sirkustelttaa sieltä onkaan tulossa, vaikka ikuisuusprojekti olisikin. Ikuisuusprojektithan yleensä ovat niitä kaikkein upeimpia sitten valmiina! :3

  Ja ii ii iii Pip sanonko vielä vähän ii. Iiiiii. ;u;

  Ja sitten voisinkin ottaa tuon hölmön koiran nassun ja paijata sitä kaikki päivät ja helliä ja rapsutella. Wääää miksi kaikilla niin suloisia nelijalkaisia. ;~~;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin se pimenevä syksy, jaksaisin sen oikein hyvin, mutta tuo elämä voisi tuoda vastaan välillä muitakin kuin huonoja uutisia. Oh well, pakko se on tästäkin rämpiä eteenpäin.

   Nita tulisi varmaan vässytettäväksi oikein mielellään, se on äärimmäisen hellyydenkipeä ja ihmisrakas. :D

   Sirkustelttaprojektista varmaan myöhemmin lisää, kun saan edes vähän jotain muutakin sen eteen tehtyä. Salaisuushan se ei ole, mysteeripuvut eivät ole oikein minun juttuni. Tulolla -joskus myöhemmin tulevaisuudessa päivänä öööö - D.Gray-manista eräs perhosnaamainen laululintu.

   Poista
 2. Luulin aina, että Rinoalla oli Collie! *shock*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ymmärrettävä sekaannus. :) Kummatkin paimenkoiria ja värityskin menee samaan tyyliin. Tosin tästä kotipropista eroten, Rinoallahan on vielä töpöhäntäinen auspai. (Aussit lienee ainoa rotu, jossa samassa pentueessa voi olla pitkähäntäisiä, puolipitkiä ja luonnontöpöjä.)

   Poista