keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Balalaika, we meet again!

Kumma, miten helposti Balalaikan kaupunkisota -versio on kasautunut. Todennäköisesti helpoin ja mukavin juttu pitkiin aikoihin. Yleensä cossien valmistumiseen liittyy suunnaton määrä ahdistumista, kamojen heittämistä vähintään kerran nurkkaan ja sitten hampaat irvessä niiden kaivamista esiin ja jatkamista loppuun. Samaa ei koskaan käy asiakkaiden kanssa, mutta omissa projekteissa keittää alta aikayksikön ja varakäämiä ei tahdo löytyä sitten millään.

Kieltämättä, ostopukujen viehätys on helppo ymmärtää, vaikka en niistä itse niin pitkälle piittaakaan. Pidetään tämä Balalaika omalla kohdallani poikkeuksena, joka vahvistaa säännön.

Posti toi tässä muutama päivä sitten saapumisilmoitukset kahteen pakettiin, joita innoissani lähdin noutamaan. Yllätys oli melkoinen, kun virkailija kantoi kaksi hyvin, hyvin pientä pakettia tiskille. Kotimatkalla pähkäilin kuumeisesti voisiko koko puku tosiaan mahtua niin tiiviiseen tilaan, vai onkohan asiassa käynyt väärinkäsitys, ja olen saanut vain jommatkummat, housut tai takin?

Tehokasta venäläistä pakkaamista!


Saankohan noita itse enää koskaan yhtä pieneen tilaan?


Esiraadeltuani paketit, sisältö oli juuri sitä, mitä pitikin. Baretti kaipaa vähän höyryä niskaansa avautuakseen oikeaan malliin ilman tuhatta ryppyä, puku ei ole niin pakollinen, mutta eiköhän sekin mene samaan rykäisyyn. Puvun kokohan oli luvattu aikalailla allekirjoittaneen mittoihin, mutta en siltikään osannut odottaa, että se asettuisi päälle niin hyvin. Jumankeude, yhdet parhaimmin istuvista housuista koskaan! Telnyaskasta taidan lyhentää hihat. Ne ovat niin kapeat, ettei niitä saa hyvällä tahdollakaan rullattua ylös lakkauttamatta verenkiertoa raajoistaan.

Kyllä se nyt kovasti vaikuttaa siltä, että Balalaika palaa taistelukentille Traconissa.

Sininen glitteri ei ehkä aivan käy näihin väreihin. :D

Lisää tukkaa ja arpia odotellessa


Jep, ilman arpia on turha esiintyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti