maanantai 11. maaliskuuta 2013

Korinaa sairasvuoteelta

Havaitsin juuri, että on kulunut jo varsin hyvä tovi siitä, kun viimeksi kirjoitin tänne mitään. Cossirintamalla on ollut sangen hissua, mitä nyt pieniä etenemisiä on tapahtunut. Flunssa iski sitkeät näppinsä kiinni, ja kuukauden taistelun jälkeen se pahalainen pääsi viikonloppuna 6-0 tilanteeseen taudin hyväksi. Alkaa kuulostaa siltä, että täytynee ottaa apuvoimia lekurin muodossa pikapuoliin.


Silloin, kun olen ollut paremmassa pistetilissä pöpöä vastaan, olen kuitenkin onnistunut hommaamaan oikean Copic-täyttöpullosävyn Pip Bernadotten peruukin värjäykseen, nyt uupuu enää Sinol ja hommaan vihittävä suihkepullo. Niin, ja hatunkin onnistuin saamaan! Olenkin unohtanut hehkuttaa koko tilannetta. Itkin joskus aiemmin kuinka törkyhintaisia oikeanlaiset lätsät ovatkaan, ja volinani jälkeen niiden hinnat kipusivat vielä korkeammalle. Kuinka ollakaan, etsivä kuitenkin löytää, kärsivällinen sellainen vielä.

Ebayn ihmeellisestä tarjonnasta sattui löytymään taho, jolla oli aivan täydellinen lätsä myynnissä. Kun sanon täydellinen, tarkoitan sitä todellakin; oikea koko, väri, nauha paikallaan ja hintakin oli vielä kohdallaan (lue: naurettavan halpa verrattuna muuhun tarjontaan). Ainoa miinus kuviossa oli se, että kyseinen myyjä toimitti pelkästään jenkkilään. Minuahan ei niin herkästi lannisteta, joten lähetin myyjälle nöyrän kerjäyskirjeen, jossa totesin tietäväni, että rapakon yli lähettäminen on törkyhintaista, paketti saattaa jäädä vielä tulliinkin, mutta lupasin pyhästi hoitavani nämä jutut ihan itsekseni, kunhan kauppias vain suostuisi diiliin. Suureksi ilokseni vastaus tipahti lähes välittömästi, ja vielä suuremman riemun aiheutti herran myöntyminen ehdotukseeni. Onni suosii rohkeaa!

Mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Tällä välin huuto oli ehtinyt mennä kiinni, ja kauhistuneena siitä, lähetin uuden paniikkikirjeen myyjälle. Tällä kohtaa herrakin totesin minun olevan selvästi onnen myyrä, koska kukaan(?) ei ollut ehtinyt huutaa sitä, ja tarjosi hatun minulle minimihuudon hintaan. Jumpe, kerrankin käy säkä! Saatoin vetää aika hullut voitontanssit lätsä päässäni, kun posti kiikutti sen vielä kotiovelle ilman tullin puuttumista edes asiaan.  Joten, tarinan opetus on se, ettei kannata lannistua, jos ei heti löydä sopivaa ebaysta. Valikoima muuttuu jatkuvasti, samoin hinnat, ja jos vain rohkaistuu kysymään, voi saada sellaistakin nannaa, mitä ei normaalisti Eurooppaan edes lähetettäisi.

Hyvän tarinan lisäksi aika onnetonta edistymistä siis. Sairastelun lisäksi olen kovasti yrittänyt selvittää kämpästä kotia, ja olenkin puolihuumaantunut siitä, miten hurjasti on nyt tilaa käytössä. Joten hiljaisuus selittyy osiltaan myös yhden seinän ja kirjahyllyn maalaamisella. Allekirjoittaneella on 60 hyllymetriä Lundiaa, joten jos olisin ajoissa tajunnut, miten iso urakka on tulossa, olisin voinut ehkä miettiä toisenkin kerran. Vähän yli puolivälissä mennään...

Taustalla hieno punajuuren värinen uusi seinä.

...ja tässä on vasta puolet.

Edit/ Joo. Flunssaa muka. Influenssaksi ja ärhäkkääksi poskiontelon tulehdukseksi paljastui koko homma, joten täällä maataan vielä tovi. En ala. Onneksi on sentään antibiootit.

1 kommentti:

  1. Haastan sinut (:
    http://kasakuxkosupure.blogspot.fi/2013/04/challenge-accepted.html

    VastaaPoista