tiistai 29. tammikuuta 2013

We want you!

On muuten aika huikea tunne, kun pitkäaikainen unelma alkaa saada muotoaan, ja pääsee ihan konkreettisesti näkemään, miten asiat etenevät. Kysehän on tietenkin tulevasta Cosplay Bootcampista! Viimeksi, kun siitä kirjoitin, taisin olla sen verran obskuuri, että hienovarainen vihjailuni meni ilmeisesti osalta lukijoista täysin sivuun. Tiedän tämän siitä, että eräissä coneissa aika moni jäi päivittelemään sitä, että olisipa mahtavaa saada tällainen tapahtuma. Siinä kohtaa teki mieli kailottaa isoon ääneen; SE ON TULOSSA! Aikuisten oikeasti, se todella on tulollaan!

Desucon Frostbitessa olemme siis osan järjestelyporukan kanssa esittelemässä tulevaa ja kertomassa tarkemmin, mistä Cosplay Bootcampissa oikein on kyse, missä ja koska se järjestetään - ja tietenkin, mitä TE haluatte siellä tapahtuvan. Tässä siis jälleen törkeää mainostamista sunnuntain osallistuvan paneelimme nimissä. Paree olla paikalla.

by Rudolf Westerholm

Sen verran pitää ennakkohehkuttaa, että mukaan on saatu aikamoinen Dreamteam. En voi tuntea muuta kuin onnellisuutta ja kiitollisuutta siitä, että niin työn kuin harrastuksenkin (vai elämäntavan?) puolella olen saanut ympärilleni ihan käsittämättömän mahtavia, osaavia tyyppejä, joiden kanssa on helppoa, hauskaa ja tehokasta tehdä hommia! Nykyisessä elämäntilanteessani vielä ihan mielettömän upea voimavara. Tiedätte kyllä, keitä olette. Olette aarteita ihan jokainen! Pus!

Bootcamp tosiaan lähti puoliksi vitsinä heitetystä läpästä, josta seurasi "olispa muuten siistiä" -keskustelu. Ajatus kuitenkin jäi itämään, ja tässä sitä nyt ollaan. Meillä on päivämäärät valmiina, paikka katsottuna ja neuvoteltuna valmiiksi. Tiimi muodostui aivan itsestään, toimii kuin unelma - vaikka välillä tuntuu, että pitäisi jo hommata järkkäri pitämään meidät ruodussa. Mopon perävalot vain välkehtivät horisontissa, kun meno karkaa käsistä. Ideoista ei tunnu olevan pulaa. (Eikä kaksimielisistä sutkautuksista.) Bootcampille on tulossa myös ihan kertakaikkisen mahtava maskottikin. Voi, kun saisin kertoa siitäkin jo enemmän.

Ei auta, sanoi nauta.

Saatte odottaa Frostbiteen asti. Siellä lisää paljastuksia aiheesta. Ellen ole liian tohkuna ja lörppää jo aiemmin...


1 kommentti:

  1. Nakki napsahti! Sain 11. kysymyksen haasteen kaveriltani ja koska aina ahdistun ajatuksesta tägätä kavereita, päätin, että tällä kertaa haastan mukaan randomilla 11 viimeksi päivitettyä cosplayblogia lukulistaltani. Pahoittelen!
    Ohjeet ja kysymykseni löydät tästä:
    http://nezunbensis.blogspot.fi/2013/02/haastettu.html

    [ja tulossa paneeliinne ehdottomasti. need to know more!]

    VastaaPoista