maanantai 25. kesäkuuta 2012

Parta #%¤¤##%!!

Tässä taloudessa asuu kaksi kääkkää, jotka cossaisivat mielellään. Jos tämänikäiselle naiselle sopivan hahmon löytyminen on työn takana, se on täyttä tuskaa parrakkaalle miehelle, joka ei myöskään tahdo ajaa karvareuhkaansa mäkeen.

Sarja toisensa jälkeen pullistelee jos jonkin näköistä bishiä, nättipoikaa, ties mitä kiiltokuvailmestyksiä, mutta sitten ne "oikeat", aikuisemmat miehet ovat jotain aivokääpiöitä, koomisia hölmöjä tai ikivanhoja, tutisevia äijänkäppyröitä, joiden valkoiset pitkät parrat laahaavat perässä tai sitten sitä partaa ei vain ole, vaikka hahmo olisi muuten hyvinkin bueno. Myöskään anoreksiakuoleman partaalla roikkuvat kilometriraajaiset tapaukset eivät käy salilla koko ikänsä rautaa nostelleen figuuriin. Sovita nämä nyt sitten yhteen. No voi jee.

Ei  ehkä ihan vielä tätä linjaa...


Ilmeisesti on tullut katsottua/ luettua vääriä sarjoja, koska eihän tämä nyt näin voi olla. Koskapa olisi kiva tehdä vaikkapa ihan paricosseja, niin alkoi taas armoton urakka löytää sopiva sarja ja kummallekin oikeat tyypit. Itselläni on cossattavien hahmojen suhteen aina se kriteeri, että minun tulee pitää hahmosta. Tai no, ei välttämättä pitääkään, voin vihata tyyppiä palavasti, pitää häntä maailman suurimpana mulkvistina, mutta jotain tunteita hahmon on herätettävä. Ihan kiva -tyypit ovat juuri sitä itseään. Ihan kivoja. Allekirjoittaneen kategoriassa se on sama kuin jäisi kokonaan tekemättä. Jos siihen ei saa fiilistä, ei se valmistukaan, vaan jää ikuisiksi ajoiksi lojumaan suunnitelmakansioon.

Cross Marian,voisitko kehittää vähän enemmän karvoitusta leukaasi.

Koskaan en ole valinnut hahmoa vain designin perusteella, ja sen verran on vanhan larppaajan vikaa, että tahdon myös tuntea hahmon, osata poseerata ja eläytyä siihen ne pienet hetket, kun on esimerkiksi kameran edessä tai lavalla. Tungetaanpa tähän yhtälöön sitten se parin kanssa pukuilu ja se kirottu, kirottu parta. Kaikki olisi niin paljon helpompaa, JOS sen voisi ajaa pois tai edes lyhentää. Mutta kun ei, niin ei, ja sitten istutaan tuntikausia nuuskimassa Character databasea.

Koska kaikki lähtee parrasta, hahmo pitäisi ensin löytää sitä kautta. Karvainen kaveri tai sitten kunnolla naamiohemmoja. Sitten voi tsekkailla, olisiko ulkoisesti mielenkiintoisen oloista vosua mukana. Parrattomat mieshahmot on suljettu pois minultakin, sillä arvon Herra ei pidä ajatuksesta, että crossaisin hänen läsnäollessaan. Eipä siinä mitään, menen tässä toiveiden mukaisesti.


Tähänkö ollaan sitten tultu? Ei sillä, että minulla olisi mitään sitä vastaan...

Jos edelleen homma pysyy plussan puolella, sitten haetaankin jo koko sarja esiin. Tähän mennessä vastaan on tullut vain pari hassua vaihtoehtoa. Yleensä minulla kariutuu jo sarja, tai pahimmillaan koko hahmo, ääniin. En voi kertakaikkiaan sietää animen naisääniä, jotka lähes aina kimittävät, vikisevät ja vinkuvat niin, että otsasuoneni sykkii räjähtämäisillään. Selittänee, miksi pidän mangasta huomattavan paljon enemmän.

Epätoivo valtaa alaa, keksisikö joku fiksumpi jotain? Ehdottakaa parrakkaita tai naamioituja hemmoja, joilla ei ole ihan narukäsiä. Kylläpä menee taas hankalaksi.


Me head hurts!9 kommenttia:

 1. Taidan kuulua itse niihin harvoihin ihmisiin jotka mielellään etsivät ihmisille niitä mahdollisia cossattavia hahmoja. Koska se on vaan aina niin mielenkiintoista ja välillä hahmoja etsiessä löytääkin aivan yyber hienoja sarjoja, vaikka ei sieltä sitten mitään cossaisikaan.
  Ja koska Minulla on menossa pienoinen Avatar buumi, voisin suositella teille katsottavaksi ja tutkiskeltavaksi Avatar: The Legend of Korra sarjaa. Sarjan ensimmäinen kausi loppui viime viikonloppuna ja jaksoja on tällä hetkellä vain se 12kpl ( lisää toki tulee) Hahmot joita voisin tarjota näin kättelyssä, voisivat olla Lin Bei Fong ja Tenzin tai ehkä Amon (naamio) Vaikka hahmot taitavat olla vanhimpia koko sarjassa, on heillä asennetta ja taitoa senkin edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tällaisiakin ihmisiä löytyy. Parhautta! :)

   Pitääkin laittaa Avatar korvan taakse ja tutustua siihen, kun saadaan nämä listalla olevat sarjat ensin katsottua. Voikin jo suoraan asennoitua hahmoihin mahdollisina tapauksina. Kiitos!

   Poista
 2. En nyt tiedä kuuluuko roolipelitkin tähän lähteisiin, jotka hyväksyt, mutta koin, että parempi heittää nyt kuitenkin ehdotusta :D Eli kyseessä on Romancing SaGa (lisää tietoa itse pelistä täällä: http://en.wikipedia.org/wiki/Romancing_SaGa ), josta löytyy sellainen hahmo kuin Captain Hawke! (kuva hahmosta: http://ui01.gamespot.com/2400/captainhawke_2.jpg ), kuten kuvasta käy ilmi, hahmolla on pitkä letitetty parta! :) Sarjasta löytyy myöskin monia naishahmoja, esimerkkinä Barbara, yksi kahdeksasta päähenkilöstä! :) (kuva: http://www.giantbomb.com/barbara/94-9027/all-images/52-296930/barbara/51-840783/ ), mutta hahmoja on toki lisää ja hahmolista löytyykin täältä: http://www.giantbomb.com/romancing-saga/61-1368/characters/

  Toivottavasti tästä oli edes hieman hyötyä parrakkaan miehen haussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta Kimmy! Roolipelejä on tullut sen verran paljon aikoinaan vedettyä, että ihan herkästi siltä linjalta ei tule hahmoja poimittua. Ropeconitkin nykyään menevät tyynesti keltsun terassilla turistessa muiden dinosaurusten kanssa, eikä sinne oikein jaksa edes cossata mitään. Muualle en osaisi roolipeliin pohjautuvaa pukua laittaa.

   Täytyy kyllä sanoa, että varsin makoisia vaihtoehtoja olit kaivanut esiin! Romancing SaGaa en ole itse pelannut, mutta uteliaisuus kyllä heräsi!

   Poista
 3. Evangelionista Gendo Ikari ja pariksi Misato tai ritsuko, erittäin kivoja hahmoja ja hyvä sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nyymi! Evangelion kuuluu ehdottomasti lempisarjoihini, ja hahmot ovat hyvinkin tuttuja! Harmi vain, että herra Ikarilla on vähän liian vähän karvaa naamassaan. Tai sanotaanko, että liian lyhyesti. Tässä päästään taas tähän vaikeaan paikkaan. Hyvä hahmo, hyvä sarja, mutta taas kaadutaan tuohon parranreuhkaan.

   Poista
 4. Ihanaa huomata että muillakin on vaikeuksia hahmojen etsimisessä :D Ei ole helppoa olla kääkkäcossaaja ;D Itsellä on myös tärkeää että pitää hahmosta, tosin mulle siivet on heikkous, eli olen aina valmis cossaamaan siivekkäitä hahmoja, jos vaan naama sopii(siis nämä rypyt). Olivier ja Integra ovat ehdottomat suosikkini, joten niitä cossaan varmaankin hamaan tulevaisuuteen asti. Nyt jos saan tehtyä Renaten uniformun, saan ainakin photoshoottiin itselleni parin tuosta omasta kämppiksestä(lue:miehestäni), sillä kun on jo musta ss-uniformu ;)
  Pahoittelen etten nyt osaa ehdottaa teille mitään hyvää paricossia, mutta onnea etsinnälle, sitä samaa teen itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei tosiaan ole ihan helppo nakki! :) Minulla on ihan sama juttu, hahmo ei saa jättää kylmäksi. Minusta taas tuntuu, että Balalaika paloi nahkaani sen verran tehokkaasti, että sitä daamia tullaan varmaan näkemään vielä runsain määrin.

   Tsemppiä Renaten kanssa, ja toivottavasti päästään näkemään noita kuvia pikapuoliin! Univormut on rakkautta! (Varsinkin saksalaiset versiot.)

   Poista
 5. Meillä on muutama versio saksalaisista uniformuista, tai siis tolla miehellä on :) ja Suomen armeijan vermeitä löytyy kanssa, Lotta-pukua olen himoinnut kauan, ehkä joskus...

  VastaaPoista